Tova Öman

Snart helg
Fredag imorgon, såå skönt! Är ledig i helgen vilket lockar otroligt mycket. Så mycket roligt händer som jag ser framemot. 

Träningen igår gick sjukt bra! Ture var lugn och hur fin som helst. Tror han kände på sig att jag inte kunde rida ordentligt för min hand så han var så snäll. Vi hoppade fram på ett räcke på medellinjen sen en studserie på ena långsidan och en linje på den andra. Känner hur jag själv är mycket lugnare och hittar bättre distanser nu, så de är kul. Ska även få byta hoppgrupp till en mer "avancerad" än ponnygruppen jag rider i nu. Nu är vi på lite högre nivå så att säga än vad vi var i början. Har tyvärr bara ett klipp från igår och en bild från det som ni ser, men det får duga denna gång. 

Nu ska jag börja göra kväll faktiskt haha. Är riktigt trött idag, imorgon ska Ture vila så åker till stallet som vanligt på lunchen och mockar, då behöver jag inte åka dit efter jag slutar, skönt! Så när jag slutar åker jag direkt till stan och ska prova kläder inför helgens modevisning. 

Kramis.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress