Tova Öman

20.00
 
Klockan är strax efter 20 och jag har precis kommit ut ur duschen då jag kom hem nyss. Insåg imorse att jag hade tidsinställt förra inlägget helt fel, haha! Skulle kommit ut igår kväll men kom ut ikväll istället. Därav den bristande uppdateringen. Haft mycket på jobbet också så har inte haft möjlighet att snabbskriva och slänga in ett inlägg heller tyvärr. 
 
Min hand har inte blivit nå bättre sen vi höll på att gå omkull. (För er som missat, HÄR hittar ni inlägget.) Det kommer och går väldigt mycket, vissa stunder börjar jag tänka att det börjat läka bra medans andra stunder har jag riktigt ont. Har ändå ridit, om än med en hand men det funkar också. Tur man har en snäll häst. Får se hur hoppträningen går imorgon... kan bli spännande. Men går det inte får jag avbryta helt enkelt. 
 
En sak som jag reflekterat över både igår och idag är att det är ljust (!!) när jag slutar?? Jag slutar varje dag kl 18, och kommer ut och det är bara skymning än så länge. Känns så lovande! Våren är äntligen påväg!! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress