Tova Öman

Så hade det gått en vecka..
 
Och bloggen står ouppdaterad. Har verkligen inte haft någon lust att blogga alls i veckan tyvärr. :( 
 
Förra helgen vart väldigt lyckad, hade en riktigt rolig halloween. Veckan har gått fort som vanligt, är redan lördag?? Har egentligen inte gjort något jättespeciellt i veckan vad jag kan komma på, fixat nytt pass, jobbat, varit i stallet och så vidare. Igår efter jag varit stallet så gjorde jag och Jimmy jättegod middag och bjöd Eric och Josefine. Efter ett tag dök även Lina upp och sen ännu senare även Jocke. Vi spelade poker, umgicks och hade en allmänt trevlig kväll. 
 
Idag efter frukosten for jag till stallet för att rida med Fanny, Clara och Maja. och gissa vad?? jag hoppade!! Så himla kul. Har inte hoppat sen jag red nån hoppträning på Torsten för över ett år sen, nu när jag tänker efter är det för sjutton 2 år sen, jisses. Vars försvinner tiden? Nåväl, då jag inte hoppat på så länge och Ture inte hoppat på flera månader så hoppade jag ett lågt kryss bara. Det gick jättebra, han var taggad men lyhörd. Så himla kul att hoppa även fast jag är så nervös innan då jag är lite osäker än i hoppningen. Är så lycklig nu i efterhand. Har två korta filmsnuttar men de är i dålig kvalité så blir tyvärr ingen film.
 
Nu sitter jag och spelar sims och ska snart iväg på Ica en sväng. Sen blir det en lugn hemmakväll denna lördag, skönt. Imorgon har jag inte bestämt mig om jag ska rida eller låta han vila, vi får se helt enkelt. Hoppas ni har en bra helg! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress