Tova Öman

snöstorm
 hade varit najs med lite sommar endast för bättre underlag ute :) 
 
Godmorgon! 
 
Eller godmorgon och godmorgon, jag vaknade vid 9 av alarm för att inte sova bort dagen då jag tänkte åka till stallet nu på förmiddagen för att ha mer tid till flytten sen då jag jobbar 13-16. Men det har vart snöstorm och förmodligen måste jag skulle behöva skotta ut bilen och vet inte om vägen till stallet är plogad så vågar inte köra jimmys 740 dit hehe. Så inväntar lite lägesrapport och så kanske vägarna hinner bli mer plogade. Tanken var att jag skulle rida en sväng i ridhuset idag men vi får se om han bara får skritta lite istället. Imorgon ska vi hoppa igen! Med repgrimma denna gång haha. Han är väldigt fin att rida i det så why not liksom. 
 
Det snöar inte något mer just nu men däremot så tror jag det är 0gradigt eller till och med plusgrader... skit alltså. Kan de aldrig få snöa utan att det sedan ska regna bort? Är INTE kul att inte kunna rida ut när det bara är ishalka överallt och hård snö :( Ska dock snöa/regna flera dagar i rad så förhoppningsvis så blir det mer minusgrader. 
 
Då vet ni läget idag, åker kanske och fixar stallet innan 13 men hinner isåfall bara mocka m.m får isåfall åka tillbaka när jag slutar och rida då, sen åker vi till lägenheten och kollar in den sen börjar vi flytta i guess. 
 
Vi hörs!