Tova Öman

Sista lovet någonsin är slut
Sista lovet gjort men jag är hemma en extra dag. Satte nämligen in min tandställning i fredags och sedan dess har det vuxit ett ordentligt sår inne i min kind vilket har gjort att det svällt upp sjukt mycket och gör sjukt ont. Och eftersom jag måste prata och le på praktiken så går det verkligen inte eftersom varje gång jag gör något sånt skaver det. Ett plus på det då är att jag fått ett sår vid näsan som är gigantiskt och svider så mycket. Men  allt går ju över någon gång så det är bara att vänta ut det. 
 
I överlag har jag annars haft ett superbra lov. Har dock varit jätteförkyld och hes meeeen det fick jag leva med eftersom jag hade lite saker att göra under dessa dagar. Började veckan med en försenad födelsedagsbrunch hos Lisa, sedan har vi betalat studentresan (vilket inte är så långt bort!!) har hängt flera dagar i sträck i blåsis, jobbat, ridit, planerat och genomfört en hattfest hos Lisa, Avslutade lovet med att hänga hos Jocke i sjulsmark med Jimmy och nora och sov där tills igår då. Har även haft Ture fre-sön vilket varit riktigt kul. 
 
Är glad faktiskt att jag inte bara legat och slöat hemma alla dagar utan faktiskt gjort något av lovet. För det var typ mina planer från början haha. Nu börjar iallafall april lida mot sitt slut och sen är det bara en månad tills alla roligheter drar igång! 
 
Ni får en instabild för jag orkar inte ladda över bilder till datorn.
Åsa

Blev det räls i både över och under?

Svar: Uppe nu men sätter in nere senare :)
Tova Öman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress