Tova Öman

Påsk
Hejsan! Måndag idag och har inlett mitt sista lov någonsin. Påsken har varit riktigt bra faktiskt även fast jag nu är sjuk. Har varit väldigt stressad på sistone då jag haft lite mycket så det gav lite bakslag. Som vanligt.
 
Min påsk har iallafall varit väldit mysig, skärtorsdag var jag på middag hos Jimmys mor, åt quesadillas för första gången och det var riktigt gott. Långfredag kom thilde hit! På kvällen hade vi grillsäsong och både Thilde, Wilma och Jimmy kom och åt med mig och min familj, så himla tacksam att jag fick en helkväll med mina 3 favoriter plus familj. Sen vart det sleepover och i lördags jobbade jag först några timmar sen for jag och Thilde och la familia till stugan för påskmiddag med farmor farfar och kusinerna. Efter det for jag och Thilde hem och slocknade tidigt till en film. Söndag åkte Thilde hem :( Men snart kommer hon tillbaka. Några timmar efter Thilde åkt kom Wilma hit så gjorde vi iordning oss och for sedan till Amanda för lite festligheter. Halv 3 var jag och Jimmy hemma hos han och sov där. Idag har jag mått skit dels då för att jag är sjuk och dels för för lite sömn. Tagit massa medicin nu så jag kan andas normalt ett tag iallafall. Blir en tidig kväll ikväll och imorgon väntas en födelsedagsbrunch för Lisa sen ska jag nog bara kurera mig. 
 
Och utöver allt detta har jag även haft stallet torsdag, fredag lördag och söndag, samt en morgonjour söndag så har haft fullt upp. Nu ska jag sätta igång lite serie sen sova! Vi hörs. 
 
Har tyvärr inga mer bilder än denna eftersom jag suger på att ta kort. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress