Tova Öman

Börjar färdigställas...
 
Hej! Efter en som vanligt hektisk vecka med många tankar snurrande så tänkte jag nu sätta mig en stund och blogga lite. 
 
Genom mitt jobb har jag upptäckt att jag är så sjukt intresserad i färgsättning och inredning. Att få hjälpa kunder att välja färg, tapeter, golv ja you name it. Sååå jag tänkte faktiskt börja blogga lite mer om inredning och färgsättning. Håller på att färdigställa lägenheten litegrann också, är inte lätt att bo i en hyreslägenhet på 52 kvadrat när man älskar att hålla på att göra om. 
 
Förra helgen var jag på Ikea och handlade lite,där av lampan uppe på bilden till höger samt den här nedanför i taket.Blev lite mer än planerat men nu börjar lägenhet falla på plats, så som jag vill ha den. Tagit ungefär ett år för mig att lista ut vilken sorts inredning och röd tråd jag vill ha genom hela lägenheten, men nu faller det mer och mer på plats. Tyvärr är inte inredning billigt så får ta det lite åt gången, därför har det också tagit tid.
 
 
Sovrummet har jag verkligen avskytt och inte tänkt att det är värt att fixa, för de kommer ändå aldrig kännas fint. MEN, nu börjar även det falla på¨plats. Det som saknas är att hänga upp bilder på mitt armeringnät på väggen, ett sängbord till jimmy med liknande lampa som jag har på mitt, som tyvärr inte syns på bilden. Tapeten gillar jag verkligen inte heller men hur mycket pengar och jobb ska man lägga på en hyreslägenhet där man förmodligen inte bor resten av livet. Svårt att få rätt känsla av bilderna men känns mycket lyxigare, mysigare och mer som ett hem. 
 
Mycket jobb kvar för att få det som jag vill, men är på god väg! 
 
Ska ta bättre bilder någon dag när det fortfarande är ljust ute. Våran lägenhet är i vanliga fall ganska mörk då vi aldrig har solen på vår sida. Så vi hörs!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress