Tova Öman

Thursday evening
 
Gud vad mycket man hinner när man vaknar tidigt, men gud vad trött man är på kvällen. Tanken var att jag skulle hinna tvätta idag också men alltså jag orkar typ inte haha. Nåväl klockan är bara 19 än så länge så kanske man får göra ett ryck snart. 
 
Efter min bror var klar hos frisören så for vi och handlade lite på dollar store till på lördag, lite snacks och muggar, samt lördagsgodis (som jag sitter och tjuvsmakar på just nu men det låter bättre att säga lördagsgodis hehe). Sen for vi hem, slängde i oss lite lunch och sen for vi en sväng till stugan för att köra lite skoter! körde bara runt lite på isen och kollade läget, hade hoppats på mer puder än de va men det var skoj. Sen for vi hem, jag plockade undan lite i köket sen kom Jimmy hem. Sen dess har vi suttit framför varsin dator (så himla kul att umgås<3)
 
Imorgon är det ääntligen fredag. Som man längtat. Även fast jag jobbar lördag känns de inte så jobbigt när det bara är 5 timmar och sen är ledig söndag. Lördagskvällen ska bli så så himla kul alltså, ser framemot det riktigt mycket. Nåväl, ska väl gå ner och sätta igång en tvätt då antar jag, har inga ursäkter längre haha.  
 
Imorgon kommer ett väldigt känslosamt inlägg ut så håll utkik! 
 
 
Hanna

ÄLSKAR att du har börjat blogga igen!! Så himla kul att läsa <3

Svar: Ååh tack!! <3
Tova Öman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress