Tova Öman

sunday
en dag jag saknar<3
 
Söndag, och denna dag har inneburit en tillfällig flytt hem till mamma och pappa för att vara "barnvakt" åt min bror då mamma och pappa åkt till Thailand i 16 dagar idag. (inte alls avis, nejnej...) sen jobb 4 timmar och sen stall som vanligt. Har ridit ut på Ture 4 dagar i rad nu så han inte glömmer att han faktiskt är lite pensionär ;) Han njuter för fullt när vi är ute och det är så kul. 
 
I veckan händer inget jättespeciellt förutom mycket på jobbet då vi håller på att göra om i butiken, det blir riktigt bra så det är kul. Läggisen håller på att färdigställas nu också efter våran  mini "renovering".  Vi ändrar lite enkla saker som vi får då vi endast har en hyresrätt. Så kommer komma upp mer inredning m.m här på bloggen hoppas ni kommer gilla det! Hade jättegärna velat fota lite outfits åt er också men då jag jobbar 9-18 i arbetskläder nästan varje dag så blir det lite svårt hehe. Får se när det hinns med. Vill verkligen försöka satsa lite mer på bloggen för jag har såå många ideér. Men eftersom jag har saker att göra 95% av mitt dygn så får vi se hur det går. 
 
Meen hur som haver så kommer jag och Jimmy bo här i huset i 16 dagar nu iallafall. Imorgon vankas hoppträning efter jobbet, det ser jag framemot riktigt mycket. Hoppas jag får mer tid och tar mig tiden till att blogga mer nu framöver, vill verkligen det. 
 
Hoppas ni haft en fin helg, kramis! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress