Tova Öman

ledig måndag
 
Hej på er! och förlåt för uteblivande uppdatering igår. Får man skylla på att man var tvungen att åka på jour hos tandläkaren? sen jobba? sen rida? sen äta duscha och sova? hehe. 
 
Nu sitter jag iallafall här hemma i lägenheten och har precis kommit hem från tandläkaren. Har gjort frukost som jag tänkte äta och klockan 10 går jag ner och sätter igång en tvätt, våran tvättkorg börjar bli lite överfull. Jag är ledig idag! SÅ skönt efter helgjobb. Så ska tvätta, städa lite, kanske springa en sväng på stan för att fördriva tiden, chilla, handla åka och rida och laga middag, sen klockan 18 ska jag på möte på ridklubben. Min lediga dagar är numera inte så jättelediga ändå haha. Men sen jobbar jag 3 dagar innan 4 dagars påskledighet! HUR skönt ska inte det bli då??
 
Har inga speciella planer över påsk, åka till stugan någon dag köra lite skoter, om isen är bra ska jag även köra lite isracing, vi ska nog försöka umgås med våra familjer och även lite vänner kanske. Jag är väldigt sugen på att fara och åka slalom i kåbdalis också (ca 1 och en halv timme bort) så hoppas Jimmy vill det också, hade varit så kul! Tror påsken är typ min absoluta favorithögtid. Solen visar sig mer och mer, så härligt att vara ute och alla är så glada och energiska. Love it!
 
Solen skiner idag också, även fast jag är väldigt trött just nu så ger det mig ändå så mycket energi. Hoppas nu det inte kommer mer snö så att våren verkligen kommer och snön kan smälta bort! 
 
Hoppas ni får en fin måndag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress