Tova Öman

Dagens träning
 
Som ni ser på bilden så gick träningen idag lite sådär halvdåligt faktiskt. Hade en bra känsla innan men vet inte riktigt vad jag sysslade med egentligen. Kunde typ inte rida ordentligt? och hittade inte riktigt den ridning jag brukar har. Framhoppningen gick bra, sen sista framhoppningen på en oxer innan vi skulle hoppa bana så hamnade vi i ett läge där jag antingen måste bestämma mig och trycka ifrån eller ta tillbaka. Brukar alltid kunna ta tillbaka han för han hoppar gärna lite närmare än att hoppa av stort. Men jag bara släppte (av någon konstig anledning?) han och då visste inte han vad han skulle göra vilket resulterade i ett stopp och jag flyger över han in i hindret. Fortsätter och hoppar banan sen och det känns helt ok, han var väldigt taggad men hittade inte riktigt till ridningen jag brukar ha som sagt. 
 
Andra varvet flyter hinder 1,2,3 på jättebra sen kommer vi till fyran och hamnar i samma läge som förra gången han stanna. Sååå han stannar igen (se bild där uppe) lyckas dock hålla mig kvar då jag inte ville flyga av igen. Hoppar om och sen får superbra  flyt resten av banan. Synd man tabbar till det sådär när det kan gå så mycket  bättre och  när det verkligen ligger på mig och inte honom. 
 
Fick inte ont någonstans just i stunden men verkar som att min ena fot fick sig en ordentlig smäll... gör riktigt ont. Hoppas de nu inte är något med den också, handen har precis blivit bra. 
 
Nåväl det är bara att tagga om till tisdagens träning, i princip alla träningar har gått bättre och bättre så antar man behöver dessa pass också ;) Han är iallafall superfin min kille, ställer upp ändå. <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress