Tova Öman

6/3
Hejhå! Gud vad trött jag vart igårkväll efter hoppningen, och sent vart den också så vart att duscha och sen gå och lägga sig rätt direkt. Men träningen gick suuperbra, Ture var taggad men ändå riktigt fin. Kommer ett enskilt inlägg om detta senare ikväll då jag ska försöka få ihop en video som ni kan få se :) 

Börjar bli helt slut i hjärnan i slutet av dagarna nu förtiden då vi håller på att bygga om i butiken, nåja man får ett långt gympass hela dagen så det är inte dåligt haha. Slutar på 20minuter så då ska jag till stallet, får se om jag rider eller om vi bara myser på idag. Är helt slut i kropp och knopp så kanske ändå att han får vila idag. Beroende på hur morgondagen ser ut då vi mest troligt ska och fira Jimmys morfar på kvällen och då lär jag inte hinna rida. Men men vi får se helt enkelt. Sen ikväll ska jag sätta mig framför datorn, redigera lite, infoga bilder och så vidare. Kliar lite i fingrarna då jag alltid höll på med bloggen, bilder och så vidare förut nästan hela tiden, saknar det faktiskt. Är så sugen att ta fram kameran igen snart, haft uppehåll snart ett år på den fronten. Men fota utan uppdrag för andra, utan för mig själv :) ingen stress eller onödiga måsten. 

Det vart så himla bra bilder där på slutet innan jag gav upp... hade börjat avancera lite mer inställningar och försökte lära mig mer... 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress