Tova Öman

Det faller på plats
Hej på er, det var ett tag sedan.

Sen vi hördes sist har så mycket hänt och kommer inte kunna gå igenom precis allt. 

(null)

Nu ska jag låta lite sådär löjligt lycklig, men det känns som att mitt liv faller mer och mer på plats. Jag och Jimmy har flyttat ihop nu och det är typ det bästa som kunde ha hänt, och får fortfarande nypa mig lite i armen varje morgon. Vi har hunnit med en supermysig weekend i London, och gud som jag fortfarande är kär i den staden. Vi var på Winter Wonderland i hyde park, shoppade, åt god mat och kollade the phantom of the opera. När vi kom hem blev vi alltså sambos, sen efter lite julledighet har jag påbörjat mitt heltidsjobb på Happy Homes. Ska bli skönt att ha en stabil inkomst när man har rätt mycket utgifter. Har även gått och köpt en liten försenad julklapp till mig själv, en skoda octavia! Superfin bil, årsmodell 2011. Den var dyr men en bra investering, vill inte köra jimmys 740 hela tiden hehe. 

Nu efter jul ska även jag och Ture börja hoppträna regelbundet vilket jag också ser framemot jättemycket. Så sambo, bil och häst och allt rullar på och bitar kommer mer och mer på plats. Snart kommer väl ett bakslag av något slag men men. 

(null)
(null)
(null)

Hade även ett jättebra nyårsfirande hos oss med jimmys kompisar, nu idag ska jag jobba färdigt sen ikväll är årets första hoppträning! :D

Hoppas ni haft en bra jul och nyår, kramis.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress