Tova Öman

Ledig tisdag
Hej på er! Vet att min uppdatering inte är på topp. Men men.

Idag är det Tisdag och jag är ledig eftersom jag jobbade helg nu i helgen som var. Nu när jag jobbar heltid så jobbar jag varannan helg och är ledig varannan tisdag och torsdag, gillar att ha fasta tider, blir mycket lättare att hålla koll på. 

Tänkte börja denna dagen med sovmorgon meen vaknade 8 och sen kunde jag inte somna om något mer tyvärr. Hur som helst så tänkte jag starta dagen med att åka och sola, sen hem och duscha och göra mig iordning för att gå på stan en sväng, var såå längesen jag var på stan och även om jag inte tänkt shoppa något är det ju kul att se vad som finns! Sen ska jag och Lisa iväg till stallet Och ikväll blir det myskväll. 

(null)
(null)

Det faller på plats
Hej på er, det var ett tag sedan.

Sen vi hördes sist har så mycket hänt och kommer inte kunna gå igenom precis allt. 

(null)

Nu ska jag låta lite sådär löjligt lycklig, men det känns som att mitt liv faller mer och mer på plats. Jag och Jimmy har flyttat ihop nu och det är typ det bästa som kunde ha hänt, och får fortfarande nypa mig lite i armen varje morgon. Vi har hunnit med en supermysig weekend i London, och gud som jag fortfarande är kär i den staden. Vi var på Winter Wonderland i hyde park, shoppade, åt god mat och kollade the phantom of the opera. När vi kom hem blev vi alltså sambos, sen efter lite julledighet har jag påbörjat mitt heltidsjobb på Happy Homes. Ska bli skönt att ha en stabil inkomst när man har rätt mycket utgifter. Har även gått och köpt en liten försenad julklapp till mig själv, en skoda octavia! Superfin bil, årsmodell 2011. Den var dyr men en bra investering, vill inte köra jimmys 740 hela tiden hehe. 

Nu efter jul ska även jag och Ture börja hoppträna regelbundet vilket jag också ser framemot jättemycket. Så sambo, bil och häst och allt rullar på och bitar kommer mer och mer på plats. Snart kommer väl ett bakslag av något slag men men. 

(null)
(null)
(null)

Hade även ett jättebra nyårsfirande hos oss med jimmys kompisar, nu idag ska jag jobba färdigt sen ikväll är årets första hoppträning! :D

Hoppas ni haft en bra jul och nyår, kramis.