Tova Öman

så var det slutet av september...
...och det var många månader sedan ni sist hörde av mig. Anledningen till det kan väl vara att jag helt enkelt haft mycket annat i mitt liv och som vanligt har jag allltid späckat schema. Sen har de varit ganska skönt att släppa ett måste och bara kunna fokusera på annat. Men fy vad kul det hade varit att komma igång igen, men vet inte riktigt hur. Kanske en ny design skulle ge mig lite motivation? Jag har ju ändå haft denna i 3 år. 
 
Sedan vi sist hördes har det hänt mycket. Studentresa, balen, studenten, massa jobb, en Umeå vistelse, min födelsedag, fester, och så har jag blivit med häst! Tro det eller ej men från och med augusti hade jag en foderhäst. Det måste ju typ vara det bästa som har hänt mig så ska försöka blogga mycket om det nu. Hästen jag tagit på foder är Linda, Wilma och Clara Marklunds fina häst Trustful (Ture). En valack på 17 år som är en jättehärlig,  snäll och supergosig häst. 
 
Men för att inte gå in mer på detalj om hur det varit tiden jag varit borta så kan vi starta lite på nytt nu. Ska försöka göra något åt utseendet på bloggen så hörs vi när det är klart. Puss och kram!