Tova Öman

Sunday mood
 Är inte på min dator så bjuder på en instagram bild.
 
Hej hallå! Vet att uppdateringen försvunnit de senaste två dagarna. Anledningen är att jag helt enkelt inte hunnit eller tagit mig tiden till att blogga. 
 
I fredags så jobbade jag stängning, vilket innebär att jag jobbade mellan 14-19.15. Före jag började jobba så var jag hos tandläkaren och skulle byta tråd på tandställningen, denna gång vart det en styvare tråd samt en kedja som ska dra ihop gluggarna. Detta ledde till en otrolig smärta i tänder och huvud, ville mest bara lägga mig ner och gråta senare mot kvällen. Hade otroligt svårt att sova då jag vaknade ganska ofta pga att det gjorde så ont, men gud som det kommer vara värt det sen när det är färdigt. 
 
Efter jobbet så hade Thilde kommit från gällivare för att spendera helgen hos sin mamma, så när jag slutade hämtade jag upp henne och vi for hem till mig och kollade idol och umgicks med familjen. Vid halv 11 skjutsade jag hem henne eftersom jag skulle åka och sova hos Jimmy och jag började 9.30 dagen därpå. 
 
Vart en tidig kväll fredag men som sagt en jobbig natt, sen jobbade jag lördag mellan 9.30 och 14. For sedan till stallet och red ut en sväng vilket var mysigt. Var tyvärr ganska hårt och lite halkigt där jag brukar galoppera så fick ta det lite lugnt. Mötte rådjuren igen! Dom är så fina. Vid 6-tiden var hela familjen + Jimmy påväg till Piteå Parasports 40års jubileum (f.d Piteå Handikappidrottsförening) där var vi fram till 10 tiden, de bjöds på god mat, härligt mingel och bra underhållning. Alltid så himla kul att vara med dessa underbara människor, man blir så glad. Någon timme efter vi kommit hem klädde jag på mig täckbyxor och vinterjacka för att åka till ridklubben och hjälpa till att vara skrämmare i skogen på deras "spökkväll". Var färdig vid halv 2 så skjutsade hem Maja sen åkte jag hem och plockade upp Jimmy sen for vi till honom. 
 
Idag har vi haft världens mysigaste söndag! Vaknade vid 10 och for då och handlade lite god frukost, massa frukt och ägg och bacon. Sen fixade vi iordning och satte oss i soffan framför lite modern family och åt. Sen slumrade vi till och vaknade efter någon timme, då for vi en sväng på pappas jobb, se tillbaka till Jimmy för att göra lite middag, än en gång hamnade vi i soffan framför modern family. Sen for jag och gjorde bort stallet, Ture fick en välförtjänt vilodag idag. 
 
Nu sitter  vi vid varsin dator och ska väl om någon timme kanske lägga oss och kolla serier och varva ner. Sånna här dagar vill jag ha fler av, älskar mysiga frukostar! Nu ska jag spela lite spel så hörs vi mest troligt imorgon. Kram och Godnatt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress