Tova Öman

Söndag igen
 
Hej! 
 
Söndag är kommen igen men eftersom man ställt bak klockan en timme så har man ju vunnit lite tid idag hehe. Jag och Jimmy vaknade halv 9 idag, en timme senare var vi på ica och inhandlade den numera traditionella söndagsfrukosten. Blev ananas, kiwi, mango, juice, ägg och bacon m.m. Så sjuukt gott. Detta är verkligen något jag kan vänja mig vid. 
 
Sen har vi inte gjort så mycket mer denna söndag hittills, jag har städat lägenheten lite och jimmy har försökt fixa sina extralysen på bilen. Nu sitter vi vid varsin dator och är så osociala som det går typ haha. Ska försöka fara till stallet om en stund, blir vilodag för Ture idag som planerat. Imorgon har jag morgonjour eftersom jag är ledig från jobbet. Och när jimmy åker 5 på morgonen till jobbet så passar det ju bra att jag stiger upp då också så är jag i stallet vid 7. 
 
Inget halloweenfirande för oss i helgen utan vi kör nästa helg, är så sjukt taggad! älskar halloween. I veckan jobbar jag faktiskt bara onsdag och torsdag så jag har lite höstlov jag med fast jag inte går i skola. Nästa helg är det även höstmässa på nolia så ska vara och stå där med Happy Homes, pappas företag. Ser framemot det! Våran monter kommer vara SÅ SNYGG. Speciellt när vi har jimmys moster Linda med också, en inredare. 
 
Vi får höras mer i veckan, förlåt för den uteslutna bloggningen i helgen, ska bli bättre att uppdatera på helgen lovar. Hoppas ni har en bra söndag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress