nystart!

 
Men hej och välkomna! Nu är äntligen den nya designen inne, är mer än nöjd. Kan komma till att ändra headern sen men just nu får det vara denna. :) är inte helt 100 nöjd. Känns så skönt med lite nystart så kanske min bloggmotivation kommer tillbaka.  
 
Just idag är jag faktiskt ledig och har varit det hittills i veckan. Jobbar fredag lördag och söndag i veckan. Som de flesta kanske vet så jobbar jag på Scorett just nu, men i december ska jag faktiskt sluta där! Anledningen till det är att jag fått heltidsjobb hos pappa på Happy Homes istället. Där ska jag vara i 3-4 månader medans en annan anställd ska och resa. Sen får vi helt enkelt se om jag stannar där eller hittar på något nytt. Ska bli skönt att få mer tid och mer lön då nästan hela min lön numera går till hästen, men det klagar jag inte för. 
 
Senare idag ska jag ta mig iväg till stallet, och imorgon kommer äntligen Jimmy hem. Han jobbar borta på veckodagarna numera. Imorgon blir det mest troligt att vi bokar en weekendresa i december då vi ska fira lite att vi varit vi i ett år. Så mysigt!! 
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Tova Öman | 19 år | Piteå, Norrbotten