Tova Öman

måndag
 
Hello! och shit vilken annan feeling det var att logga in på bloggen idag. Kände hur kul det faktiskt skulle vara att få skriva av sig lite och varva ner efter några fartfyllda dagar. Var ju ett par dagar sedan jag skrev förra inlägget men har haft så fullt upp att jag inte hunnit ta mig tid till att sätta mig ner och blogga. Hellre kvalité före kvantitet som man brukar säga. 
 
Sedan vi sist hördes har vi inte hunnit att boka en resa heller, men förhoppningen är att vi ska hinna det i slutet av denna vecka istället. Helgen har gått fort som vanligt, för fort skulle jag vilja säga. i fredags hade jag lite preparty med mina tjejer innan utgång. Såå lyckad kväll, hade så så så kul. Lördagen inleddes med jobb, sen snabbt iväg för att hinna med stallet innan vi skulle vara utanför Piteå på ett ställe som hete brattknabben på 40årsfest. Där var vi till 10 ungefär innan vi begav oss hemåt jag och Jimmy och båda slocknade riktigt tidigt. Söndag och jobb, sen stallet och sen myskväll med Jimmy. Alltid lika tråkigt att somna en söndag då man vet att några timmar senare ska vi upp och Jimmy ska iväg på jobb :( 
 
Nåväl har överlevt även denna måndag haha. Idag har jag kollat ikapp lite olika program och lite youtube, åkt iväg till stallet och fixat det, blev ett kortare pass i ridhuset eftersom jag var lite stressad. Men shit vad Ture är fin just nu!! Igår och idag tränade jag lite samlad galopp och tempoväxlingar. Han är så avslappnad och mjuk och fin redan i början av passet, känner verkligen hur vi klickar mer och mer. Efter stallet hände en annan rolig grej! Jag och Wilma ska vara statister i en kortfilm (fråga mig inte mer för mer vet jag inte) och vi skulle spela in första gången idag och nästa på söndag. Det gick bra och var roligt! Ser framemot söndag. 
 
Nu ska jag avsluta denna dagen och sova. Imorgon vankas jobb sen ska jag försöka rida ut Ture men som det ser ut så kommer det regna hela dagen så vi kanske får skippa det och rida ut på onsdag istället. Hur som haver så hörs vi! Godnatt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress