Tova Öman

Dagens ridpass 19/10
 
Solen sken, luften var lite bitig och kunde inte känna mina lilltår efteråt men herregud vilket mysig ritt idag. 
 
När jag kom in i skogen och upp lite mer på det lilla berget som är där så tänkte jag "undrar om vi kommer möta på något djur, en älg till exempel." En bit längre fram öppnar sig skogen på högersidan och man ser ner mot några ängar. Där nere ser jag tre rådjur som står och betar helt lugnt. Vi står och betraktar dessa både jag och Ture en stund innan vi fortsätter längre in i skogen. Vi går på lite småstigar som var lite snåriga och steniga. Ture tog oss lungt igenom allt som kom i våran väg. Han såg nog allt mer som en stor måltid då han skulle stanna och äta av ALLT. 
 
När vi kom ut ur skogen igen så skrittade vi vidare till en traktorväg som går genom ett par ängar, superfin att galoppera på på en del av vägen, tyvärr har de grusat mer än hälften :( Men en del galopp fick vi in och Ture var helnöjd. Efter det skrittade vi tillbaka till stallet. 
 
Sånna här ridpass kan jag leva på länge och känslan av att stå där och kolla ner på rådjuren omringad av en knäpptyst skog och sol och blå himmel var helt magisk. En sån frihetskänsla är oslagbar! Sånna här pass ger mig så mycket energi, terapi och jag känner hur värt allting är. Allt slit runtom, alla pengar och all tid som går åt. Det är helt fantastiskt att få känna detta på ryggen. Hade aldrig kunnat ge upp detta.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress