Tova Öman

23/10
 Min fina kille<3
 
Måndag och slutet av oktober närmar sig. Längtar så mycket till Halloween, ska bli så himla kul. Har världens skönaste och en rätt rolig dräkt dessutom. Kände inte för att ha kort klänning eller annat lättklätt, inte riktigt jag. Var ju Elsa i frost förra året då jag har en "elsa-klänning" från wish, funderade först att ha den igen men ville inte vara samma som förra året heller. Så halloween ser jag framemot då jag grävde fram en dräkt i garderoben som jag faktiskt vill ha. 
 
Denna månad har gått sjukt fort, att det snart redan är november? helt sjukt. Insåg detta lite smått i helgen när minusgraderna kom fram, då börjar det bli vinter. 
 
Klädde på mig ordentligt idag då jag skulle gå till jobbet, och det är ändå en halvtimmes promenad om jag går i normal takt. Så täckisar och vinterjacka åkte på. Jobbade tre timmar sen har jag spenderat kvällen i stallet. Blev ett dressyrpass i ridhuset för Ture. Började känna lite på förvänd galopp, det var lite klurigt tyckte Ture men ett par gånger gick det bra. Sen red jag också lite utan stigbyglar för att träna min egna sits och balans. Ska försöka rida lite barbacka någon dag nu i veckan, red barbacka på Qubie jättemycket men knappt ridit barbacka sen dess så känner att jag tappat jättemycket på att inte göra det lika mycket. Imorgon har jag jour så ska nog rida ett till dressyrpass då. Hade tänkt lägga upp ett litet schema för Ture i veckan:
 
Måndag: dressyr i ridhuset
Tisdag: dressyr i ridhuset
Onsdag: Uteritt
Torsdag: träna lite barbacka
Fredag: Vila 
Lördag: Uteritt 
Söndag: Vila
 
Helgen får vi se om jag slänger om dagarna lite, får känna lite varje dag och planera efter hur mycket tid jag har. Kan också bli så att han vilar torsdag istället för fredag. Vi får se helt enkelt! Sen är ju vädret osett också. Hoppas på sol och bra väder! 
 
Nu ska jag sova och ladda upp för jobb imorgon också, sen stalljour hela kvällen. Hoppas eran dag har varit bra, godnatt!
Jennie

vad gulligt att din häst heter Ture, min lilla hund heter det också xD

Svar: Ja de är ett riktigt charmigt namn faktiskt! :)
Tova Öman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress