Tova Öman

05.34
 alltså finaste någonsin !!!!
 
Godmorgon!
 
Tro det eller ej så vaknade jag faktiskt för en timme sedan. Måndag igen och Jimmy ska iväg på jobb så nu är jag hemma igen och kollar youtube. Anledningen till att jag faktiskt inte somnar om denna måndag är för jag har morgonjour i stallet eftersom Clara är sjuk. Och kände mig pigg?? när jag vaknade. Så blir skönt att göra bort det på morgonen, sen får jag somna om lite när jag är färdig i stallet. 
 
Sen idag har jag inga planer faktiskt, så vi får se hur uttråkad jag blir och hur trött jag blir senare idag. Ska bli skönt att bara ligga i soffan sen känner jag, med allt bortgjort för dagen. 
 
Har vi tur hörs vi kanske senare idag! Hoppas ni får en bra dag <3 
Söndag igen
 
Hej! 
 
Söndag är kommen igen men eftersom man ställt bak klockan en timme så har man ju vunnit lite tid idag hehe. Jag och Jimmy vaknade halv 9 idag, en timme senare var vi på ica och inhandlade den numera traditionella söndagsfrukosten. Blev ananas, kiwi, mango, juice, ägg och bacon m.m. Så sjuukt gott. Detta är verkligen något jag kan vänja mig vid. 
 
Sen har vi inte gjort så mycket mer denna söndag hittills, jag har städat lägenheten lite och jimmy har försökt fixa sina extralysen på bilen. Nu sitter vi vid varsin dator och är så osociala som det går typ haha. Ska försöka fara till stallet om en stund, blir vilodag för Ture idag som planerat. Imorgon har jag morgonjour eftersom jag är ledig från jobbet. Och när jimmy åker 5 på morgonen till jobbet så passar det ju bra att jag stiger upp då också så är jag i stallet vid 7. 
 
Inget halloweenfirande för oss i helgen utan vi kör nästa helg, är så sjukt taggad! älskar halloween. I veckan jobbar jag faktiskt bara onsdag och torsdag så jag har lite höstlov jag med fast jag inte går i skola. Nästa helg är det även höstmässa på nolia så ska vara och stå där med Happy Homes, pappas företag. Ser framemot det! Våran monter kommer vara SÅ SNYGG. Speciellt när vi har jimmys moster Linda med också, en inredare. 
 
Vi får höras mer i veckan, förlåt för den uteslutna bloggningen i helgen, ska bli bättre att uppdatera på helgen lovar. Hoppas ni har en bra söndag! 
Stalljour
hade så gärna velat spendera min dag såhär <3
 
Hej på er! Precis kommit hem och ätit middag. Hade ju stalljour idag, så var i stallet mellan halv 5 och halv 9. Ture fick gå en sväng i ridhuset, riktigt fin var han! Inte så krävande pass då det var hinder framme i ridhuset och ganska många hästar. Imorgon ska han få skritta ut. 
 
Är ledig imorgon! så skönt. Planen är att göra stallet och sedan även hinna gymma, men just nu har jag lite ont i halsen och huvudet så vi får se hur dagsformen är imorgon. Kan jag inte gymma kanske jag åker och solar lite, vi får se helt enkelt. 
 
Mer än såhär tror jag inte att jag kan uppdatera er, inte så mycket spännande som hänt sedan igår. Nej justja!! nu kom jag på. Jimmy har äntligen fått tag på en ny lägenhet! en tvåa! Så himla skönt att slippa hans sunkiga lilla etta, och så kul att få hjälpa till att inreda.
 
Nu ska jag kolla lite serie sen sova, är riktigt trött så blir en rätt tidig kväll ändå. Vi får höras av mer imorgon, godnatt på er!