Tova Öman

Tillbaka!
 
Hej allihop, jag är tillbaka nu och gud så mycket jag har att berätta för er! 
 
I Tisdags åkte hela min familj, Jimmy och två kompisar till familjen ner till Stockholm för att gå på Queen konsert. Har älskat Queen och deras musik, och att få se och höra det live med alla originalmedlemmar (minus Freddie Mercury, som ersattes av Adam Lambert) var magiskt. Adam gjorde ett otroligt bra jobb och hans röst är ju magisk! Utöver det åt vi god mat, shoppade och myste på hotellet. Åkte hem vid 4 på onsdagen. På bilden där uppe ser ni en del av min shopping, nya (röda fake ormskinn) boots, byxor samt jacka. Fick även med mig lite andra grejer, nån blus och nån tshirt osv. Riktigt bra dagar var det! 
 
När vi kom hem så hände en annan rolig grej, tror jag tidigare berättat att Jimmy fått en ny lägenhet, och nu är det bestämt att vi ska bli SAMBOS!! Lilla jag ska alltså flytta hemifrån?? hur sjukt är inte det!? Och att jag ska få dela ännu mer av mitt liv med den mest fantastiska killen som finns är rätt ofattbart. Så har fixat möbler med mera och nu saknas väl lite småsaker bara. Mikro, mattor, prydnadskuddar, ljus och ljusstakar och lite sånt. Allt annat är typ fixat. Så om två veckor är det dags, är även typ två veckor kvar tills vi åker till London! 
 
Mycket roligt som händer nu och jag är så otroligt tacksam och lycklig för allt. Ska försöka att hålla er uppdaterade så gott det går. Hoppas ni haft en fin måndag så hörs vi!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress