Tova Öman

Onsdag
(null)

Hej! 

Jouren i måndags gick bra, och jag höll mig vaken hela dagen trots min tidiga uppstigning. Red Ture en sväng i ridhuset och han skötte sig bra, lite morgontrött dock ;) 

Igår inledde jag dagen men en 30mins promenad till Ica för att möta upp Elsa, Elin och Lisa för att inhandla lite godsaker till en brunch. Vilken mysig start på dagen!! Det var så gott och alltid kul att få hänga och prata ikapp lite med dom. Efter några timmar promenerade jag vidare till nolia och kollade in montern till i helgen sen hämtade mamma mig. For till stallet på kvällen och eftersom det var hoppträning i ridhuset så fick Ture vila. 

Idag började jag dagen med att skritta ut Ture i sällskap av Hanna och Chummi. En mysig tur på ca 30min. Resten av dagen har jag spenderat på jobbet och nu gör jag mig redo för att åka till stallet igen. Jag, Clara, Fanny och Maja ska ha en sleepover i stallet, så himla kul. Så dit ska jag snart bege mig, och imorgon väntas jobb på eftermiddagen innan jag tar långhelg igen, börjar bli bortskämd med detta... haha

Vi får höras! Puss och kram
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress