Onsdag

 
Har hunnit med rätt mycket idag hittills faktiskt, och klockan är bara efter 5. Har just duschat ska sen iväg till Blåsmark på TG. Startade dagen med att åka till stallet, skrittade ut en sväng barbacka i det underbara vädret. Det som hade gjort det bättre hade varit om de faktiskt var mer snö och inte bara ett tunt lager över isen :( Ture halkar mest även fast han har broddar så valde att vända om och skritta tillbaka när jag kommit en bit. Vill inte riskera att han halkar riktigt rejält och gör illa sig. Hoppas det kommer mer snö snart så man kan rida ut ordentligt. 
 
Sen när jag kom hem slängde jag snabbt i mig en liten lunch innan jag följde min bror till tandläkaren. Efter en timme där så for jag vidare till Röda korset och sen reprisen för att kolla lite och se om man hittade något. Inget fynd idag tyvärr. När jag var klar där så for jag till polisstationen och hämtade ut mitt nya pass, sen hem och nu är jag här. 
 
Nu ska jag kolla ikapp lite youtube. Hoppas ni har haft en bra onsdag.

14/11

 
Hejhå!
 
Två jobbdagar denna vecka har passerat förbi, imorgon är jag ledig. Ska följa min bror till tandläkaren imorgon sen försöka ta en sväng förbi kupan och typ rusta. Ska kolla in lite grejer tänkte jag. Sen ska jag nog skritta ut Ture om vädret är bra. Var superfint ute idag så hoppas på lika väder imorgon! 
 
I veckan händer inget annat särskilt faktiskt, såå kommer inte ha mycket att blogga om tyvärr. Kommer jobba och vara i stallet typ. Helgen är inte heller planerad. Nu ska jag kolla ikapp lite serier så vi hörs. 
 

19.53

 
Hela söndagen har bara swishat förbi. Som vanligt en god och mysig frukost med Jimmy sen kolla serie i några timmar. Sedan fixa stallet. Ture fick vila men gick med han ca 15 min i ridhuset så han fick röra sig lite iallafall. Han står ju ute på dagarna men hagen är inte så mysig så kan tänka mig att han kanske inte rör sig jättejättemycket. Imorgon väntar jobb 11-18 sen ska jag rida ett dressyrpass i ridhuset. Tisdag blir också ett pass inne, sen kanske skritta ut onsdag. Vi får se, har kommit massa blötsnö idag så underlaget ute känns inte lovande om det fryser på nu :( 
 
Nu ska jag spela lite sims i någon timme innan det blir läggdags. Vihörs!
Tova Öman | 19 år | Piteå, Norrbotten