Tova Öman

24 maj
Jamen heej på er
 
Onsdag idag och har redan tagit helg! Hur skönt är inte det. Eller egentligen tog jag helg igår för jag har inte varit på skolan idag. Utan det jag gjort är att jag tog sovmorgon, sen kom Jimmy hem från jobbet vid lunch sen packade han osv innan han på eftermiddagen drog iväg till Tyskland tills på söndag. Så när han for så cyklade jag hem och la mig i solen någon timme innan jag for ut och sprang, så skönt att ha kommit igång nu på riktigt och inte ha hunnit få någon sjukdom som stoppar mig. Min kondis blir verkligen bättre för varje dag och det är superbra för min astma. Vid 5 for jag till Wilma som bjöd på middag, efter det for jag hem, duschade och har sedan dess intagit sängläge. Nu ska jag ta mig lite fil och sätta igång en serie. Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt. 
 
Fredag och lördags vankas jobb sen på lördagkväll blir det att fira Emma som fyller 20!! Ska bli så kul att få fira henne. Sen nästa vecka har jag endast 3 skoldagar (!!) vilket är helt sjukt. Sen är det studentresan som väntar nästa lördag, oherre vad kul det ska bli.,
 
 
En bild från helgens bravader och en söt bild på Chummi får pryda detta inlägg. 
17 maj
Oj, hoppsan, nu var det ett tag sedan igen. Har väl inte riktigt någon ursäkt förutom att jag inte har varit så motiverad. Livet rullar på, jobbar, är i skolan, stallet, är med vänner och har fullt upp nu innan studenten. Allt är så nära men har fixat det mesta förutom ett par saker jag har kvar i skolan. När det är klart kan jag andas ut lite och släppa skolan och bara tänka jobb jobb jobb. Längtar sönder till våran utlandsresa också, ska bli så skönt att komma iväg och njuta i värmen ett tag. 
 
Efter skolan blir det lite plugg, kanske far ut och springer en sväng och ikväll har vi TG avslutning. Helgen bjuder på fredagsmys med Emma, Wilma och Nora, jobb och dressyrtävling. 
 
 
2 maj
Det är 2a Maj idag vilket innebär min brors födelsedag samt ny månad. Kan knappt fatta att det är ungefär en månad kvar tills vi åker på studentresa och efter det är det bal och studenten! Herregud vad fort tiden går och det känns som att allt det roliga kommer vara över lika fort. 
 
Minus med att vår och sommar typ snart är här är pollen, känner redan hur trött jag börjat bli och hur ögonen reagerar. Samma visa varje år, tjoho. Maj månad kommer däremot bli mer än lugn. Jobbar varje helg i maj förutom den sista tror jag, sen även flera dagar i veckan då Carro slutat nu och jag ska börja jobba mer. Kul med jobb mindre kul med det sista i skolan som skall göras. Bara att kämpa på så är man snart där vid mållinjen. 
 
2 bilder från min valborgshelg. Började fredagen med att bada jacuzzi i brännträsk hos pontus, sen lördag lite party hos Erik i Luleå och söndag på valborg även lite party hos Erik. Samt jobb lördag och måndag.