Tova Öman

Onsdag
En vecka sedan vi hördes sist, får man skylla på att man måste hinna med livet också? Sällan jag faktiskt får en lugn stund till att blogga vilket är synd, eftersom att jag tycker det är kul så länge jag har orken och tiden till att faktiskt få ihop något bra. Jag är ledsen om jag inte hinner blogga, men har mycket annat på agendan som vanligt. Aldrig en helt lugnt stund. Men så går det när man ska vara aktiv i många olika saker, och hinna med skola, plugg, jobb, familj och vänner också. 
 
Det närmar sig helg, lovet är över och nu är det bara kämpa i några veckor innan påsk. Har jag förressten nämnt vad jag gjorde under lovets sista dagar? nej jag tror inte det. Thilde kom ju hit iallafall på torsdag (jag trodde fredag men jag var helt efter där) och fredag var vi ute hela dagen och körde skoter och tolkade, vilket var riktigt kul. På kvällen mös vi på här hemma med film och godis och sedan blev det en tidig kväll eftersom att jag jobbade öppning lördag. Så på lördag när jag jobbade till 1 så gick Thilde på stan medans innan vi for till stugan med resterande av familjen. Farbror med kusinerna hade också kommit så det var riktigt kul. Vi körde skoter och tolkade sen hände något riktigt skoj (!!) Fick fara och prova några hus bort och köra isracing! Fick först testa en vanlig bil med vanliga vinterdäck och köra runt för att känna lite. Sen fick jag köra en riktig isracing bil med riktiga isdäck, båge och lite sådär. Det var så sinnes kul! Absolut inte sista gången, kanske tar över mammas karriär på banan nu, vi får väl se helt enkelt.  
 
På kvällen for vi till Jimmy och var med han och Jocke, kom sedan hem vid 3 tiden och slockande direkt. På söndag var det hemfärd för Thilde vid 1 ungefär och efter det for jag till Jimmy och var där tills på kvällen. 
 
Nu till helgen ska jag gå modevisning både lördag och söndag, sen på fredag fyller Lisa 19 så vi ska fira henne lite och på lördag vankas personalfest med scorett och DIVA! Det ska bli riktigt skoj. Så det är det som händer till helgen, innan det ska en massa andra skolgrejer och sådär fixas så får hoppas att motivationen kan ladda om lite och vara med mig ett tag. 
 
Långt inlägg men kan behövas när bloggen annars står ganska stil! På återseénde.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress