Tova Öman

Måndag
Halloj! Måndag it is och känner faktiskt inte att det är så jobbigt! Eftersom det var så sjukt dåligt väder imorse valde jag att inte fara på våran "snö-tema" dag på skolan, så har packat min resväska och lite sådant och börjar längta ännu mer till onsdag. Ska bli skönt att få komma bort ett tag, inte behöva tänka på skola eller jobb utan bara att njuta. Ska bli så bra väder också vilket jag inte klagar på! mellan 17 och 20 plusgrader och sol, så nu längtar jag nästan ännu mer haha.  
 
Har haft en riktigt bra helg också, började fredagen med lite shopping, sen kom Jimmy hit och vi åt tacos med la familia, sen for vi till honom och sov där. I lördags vaknade vi ganska tidigt, gjorde oss klara och gick på stan och käkade frukost/lunch typ. Strosade runt i lite butiker innan vi begav oss till honom igen. På kvällen for jag och firade Amanda, sen for jag till Jimmy och sov där. Igår så vankades det 1års kalas för lilla Sebastian så jag mamma och Joakim for dit. På kvällen blev det filmmys och bara chillade hos Jimmy. 
 
Idag ska jag till stallet, packa hyffsat färdigt samt duscha och lite sånt. Vädret skiftar så mycket, började dagen med snöstorm, sen vart det lite uppehåll, sen regnade det, sen vart det nästan sol och nu bara mulet och tråkigt. Förmodligen kommer det inte komma upp så mycket inlägg när jag åker men både datorn och kameran åker med så det kan också ploppa upp några inlägg med bilder, vi får se helt enkelt. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress