Tova Öman

2017

Antar att ingen har kunnat undgå att det är nytt år nu. Tycker det känns lite överhypat med massa nyårslöften och grejer men man väljer ju själv. 


I veckan som varit har jag jobbat, varit i stallet, varit på äventyr med Olivia och Fanny, varit på spelkväll med Jimmy med flera, samt att jag i fredags åkte upp till gällivare. När jag kom hit så åkte jag och Thilde nästan direkt och handlade till helgen. Sen for vi till Jelka i porjus där Thilde har en stuga. När vi kom fram med skotern så började vi direkt att elda för att få lite värme. Igår hämtade vi även Thildes kompis Kajsa så vi tre firade nyår där tillsammans. Mysigt firande utan att behöva vara uppklädd och allmänt fin. Vi låg alla i våra sovsäckar fram till tolvslaget och slocknade bara en stund efter. 

Idag så vaknade vi efter nästan 12 timmars sömn(?) och började packa ihop och städa innan vi begav oss hem till Thilde i Gve igen. Här stannar jag till imorgon och imorgon följer även Thilde med ner till Piteå i nån dag. 

Istället för att se massa fyrverkerier som skrämmer djuren så var det fantastiskt att bara titta upp på en stjärnklar himmel med norrsken måste jag säga! Magiskt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress