Tova Öman

25/1
Onsdag och en dag närmare helg. Denna helg är jag ledig vilket ska bli skönt, är även "ledig" imorgon, vi har inga lektioner och så får vi jobba hemma. Vad mer händer? inte så mycket. TG ikväll som varje onsdag och ikväll ska vi åka madrass och grilla. Imorgon är det stallet som gäller som vanligt. 
 
Något mer spännande än så har jag tyvärr inte att berätta. vi hörs!
 
 
Har verkligen bildbrist, ursäkta för det.
90's
 
Hade en riktigt bra kväll i fredags som startade med att ett härligt gäng brudar kom hit innan vi drog vidare. Tack alla!!  
17/1
Hej! En vecka sedan vi hördes av sist, ska verkligen försöka bli bättre på att blogga. På en vecka har jag hunnit umgås med kompisar, tolkat, fått studentmössan samt blivit ännu sjukare. Min hosta har verkligen inte gett sig trots jag tagit massa medicin. Har stannat hemma både igår och idag för att jag inte mått bra. Förhoppningsvis är jag piggare imorgon så jag kan fara på skolan och sedan på TG. 
 
Det som händer mer i veckan är att på fredag är det dags för årets första studentfest men eftersom jag jobbar fredag stängning och lördag öppning så blir det inte så mycket party från min del iallafall. Men ska ändå dit, är 90 tals tema och om ni känner mig vet ni hur mycket jag älskar det. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla PLL som jag snart sett klart faktiskt, inte mycket kvar nu. Önskar btw att jag hade mer bilder att visa men jag är rätt dålig på att komma ihåg att ta haha.