Tova Öman

25/2
Att vakna pigg 8 en lördagmorgon, äta god frulle sen åka och spendera förmiddagen i stallet i några minus, blå himmel och sol är ganska oslagbart. Vädret har varit helt underbart idag. Åkte och jobbade vid 12 och kommit hem för en timme sedan ungefär. Önskar man hade fått mer timmar utomhus men att jobba är ju kul! Hade två hästar att fixa åt idag, Calle och Ture. Ingen av de skulle dock ridas så stallet gick ändå hyffsat fort! 
 
 
Söta Bamse och vädret får stå för dagens bilder.
Freeeeeedag
Veckan har gått riktigt fort och ingen är mer glad att det är fredag än jag. Slutar om 20 min sen ska jag och handla, eftersom mamma är så dålig så får jag göra det istället. Sen ska jag till stallet och rida Ture, ikväll ska jag umgås med några tjejer. Imorgon jobbar jag och sen på kvällen ska vi äta födelsedagsmiddag för min farbror och kusin, sen ska jag kika förbi några friends innan de drar ut och sen får vi se om jag är med Jimmy eller inte. 
 
På söndag har vi årsmöte med Epona Ryttarsällskap, så dit ska jag och jag sitter kvar ännu ett år i styrelsen vilket är riktigt kul. I sommar ska vi på styrelseresa till mest troligt Arena 2017 i spärreholm! Tror det var där iallafall. En stor hästfestival inom klassisk ridning typ. 
 
Är bara en månad tills jag drar till Wien nu, bokat biljetter till spanska ridskolan och upptäckt av en av mina favoritbutiker finns där!! So happy
 
 
Bjuder på denna bild på Thilde efterosm hon fyllde år i måndags<33333
222
Hej! 
 
Vi är redan inne i vecka 8??? hur sjukt är inte det. Två veckor till sportlov, sen kommer tiden säkert gå jättefort fram till studenten. I helgen så har jag inte gjort så jättemycket, varit med Jimmy, haft födelsedagsmiddag för Annelie, spelat det roligaste spelet någonsin, och spelat sims haha. 
 
I veckan har jag stallet varje dag eftersom att jag har hand om Ture också! Så ska rida både han och Chummi idag, sen rider jag bara chummi imorgon och på fredag bara Ture. Ska bli kul att testa rida någon annan häst, som lite omväxling. Nu har vi bara en lektion kvar innan  vi slutar så åker till stallet ganska direkt då.