Tova Öman

snöstorm
 hade varit najs med lite sommar endast för bättre underlag ute :) 
 
Godmorgon! 
 
Eller godmorgon och godmorgon, jag vaknade vid 9 av alarm för att inte sova bort dagen då jag tänkte åka till stallet nu på förmiddagen för att ha mer tid till flytten sen då jag jobbar 13-16. Men det har vart snöstorm och förmodligen måste jag skulle behöva skotta ut bilen och vet inte om vägen till stallet är plogad så vågar inte köra jimmys 740 dit hehe. Så inväntar lite lägesrapport och så kanske vägarna hinner bli mer plogade. Tanken var att jag skulle rida en sväng i ridhuset idag men vi får se om han bara får skritta lite istället. Imorgon ska vi hoppa igen! Med repgrimma denna gång haha. Han är väldigt fin att rida i det så why not liksom. 
 
Det snöar inte något mer just nu men däremot så tror jag det är 0gradigt eller till och med plusgrader... skit alltså. Kan de aldrig få snöa utan att det sedan ska regna bort? Är INTE kul att inte kunna rida ut när det bara är ishalka överallt och hård snö :( Ska dock snöa/regna flera dagar i rad så förhoppningsvis så blir det mer minusgrader. 
 
Då vet ni läget idag, åker kanske och fixar stallet innan 13 men hinner isåfall bara mocka m.m får isåfall åka tillbaka när jag slutar och rida då, sen åker vi till lägenheten och kollar in den sen börjar vi flytta i guess. 
 
Vi hörs! 
Imorgon flyttar vi!
min fina<3
 
TJOHO! Imorgon är dagen det händer! 
 
Fick veta idag att de ska lägga in nytt golv i läggan imorgon, eller en matta som ser ut som ett laminatgolv fast det inte är det. Tänkte först lägga in eget klickgolv som vi skulle köpa eftersom det gamla var otroligt fult. Men då gör dom det så det blir ingen kostnad för oss. Hoppas det kommer se bra ut iallafall. HUr som haver så får vi även hämta nycklarna imorgon, och det betyder att vi börjar ganska direkt att flytta grejer. Så imorgon blir vi officiellt sambos! Och jag ska äntligen få se lägenheten för första gången, spännande. 
 
Min bror ligger hemma i magsjuka så hoppas innerligt man inte blivit smittad så man blir sjuk i helgen men har knappt varit hemma så har goda förutsättningar. 
 
Så snart är flytten hemifrån igång och jag kan inte vara lyckligare typ.
 
 
V.49
(null)

Hej! Nu har det gått ett par dagar sen vi sist hördes av. Har jobbat, varit i stallet och fixat mycket med flytten så har helt enkelt inte hunnit uppdatera. 

I helgen som varit har jag och Jimmy hunnit vara till Luleå och köpa saker till läggan så nu behövs bara en visit på ikea så har vi allt. Sen har jag hoppat Ture igen! Riktigt roligt var det och Ture var så himla fin. Sen har vi myst på hela helgen och jag har börjat flyttpacka. 

Idag har jag målat bordet, eller iläggsskivan och benen. Ett varv till på det så är det klart, sen ska jag fixa bordsskivan. Nu ska jag snart iväg och hämta flyttkartonger. Känns fortfarande så overkligt att detta händer, snart hinner kanske verkligheten ifatt men just nu känns det lite som en dröm... 

Uppdateringen kanske inte är så bra nu till veckan då vi bara väntar på att lägenheten ska besiktas sen får vi flytta in. Så veckan består av packning och kanske kanske kanske en flytt till helgen! Då vet ni hur läget ligger till, så hörs vi när vi hörs.