Tova Öman

Jag är tillbaka
Hejsan!! Im back från Wien och ungefär en halv vecka har gått. Måste få börja med att ursäkta mig lite, jag tog ju med både kameran och datorn men kameran fick ligga inlåst hela vistelsen och uppkopplingen var inget att skryta över. Inga bilder togs med kameran för att jag var alldeles för lat och ville hellre uppleva staden genom mina egna ögon om ni förstår. Lite bilder hann jag såklart knäppa men då med mobilen. 
 
Tanken var inte att detta skulle bli en shoppingresa men såklart vart det ju en hel del shopping ändå. Hade inte tänkt lägga ut vad det var jag köpte för innan jag ens hann tänka tanken hade mamma hunnit packa upp min väska och alla kläder ligger så blandat i mina lådor att jag inte orkar leta fram allt. Men det vart en del fina saker! Trodde faktiskt inte att shoppingen skulle vara så bra där men hittade ändå ganska många bra butiker. 
 
Förutom shopping har jag hängt i hängmatta i 20 graders värme och sol nere vid donaufloden, kollat in en mäktig kyrka på stephansplatz, besökt schönbrunn, kollat in spanska ridskolan och gått tills mina knän gav upp. Wien är en fin stad men ska jag vara helt ärlig så är den inte så jättespeciell, tyckte det var ganska likt stockholm, flera områden åtminstone. Men får man chansen ska man ju självklart besöka Wien! 
 
Nu är verkligheten åter ikapp och det känns lite som att skolan blir mindre och mindre stressfylld. Har några grejer kvar att lämna in innan jag är helt ikapp men det kommer. Nu ska jag iväg till stallet och ikväll hänger jag med Jimmy! Vi hörs. 
 
Spanska ridskolan, morgonträning. Detta är världens finaste ridhus. 
 
 Här chillade jag vid donaufloden. 
 
 Baksidan av hotellet och det vi såg från vårat rum. 
 
 Lite av shoppingen! Allt detta från BERSHKA.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress