Tova Öman

Sista lovet någonsin är slut
Sista lovet gjort men jag är hemma en extra dag. Satte nämligen in min tandställning i fredags och sedan dess har det vuxit ett ordentligt sår inne i min kind vilket har gjort att det svällt upp sjukt mycket och gör sjukt ont. Och eftersom jag måste prata och le på praktiken så går det verkligen inte eftersom varje gång jag gör något sånt skaver det. Ett plus på det då är att jag fått ett sår vid näsan som är gigantiskt och svider så mycket. Men  allt går ju över någon gång så det är bara att vänta ut det. 
 
I överlag har jag annars haft ett superbra lov. Har dock varit jätteförkyld och hes meeeen det fick jag leva med eftersom jag hade lite saker att göra under dessa dagar. Började veckan med en försenad födelsedagsbrunch hos Lisa, sedan har vi betalat studentresan (vilket inte är så långt bort!!) har hängt flera dagar i sträck i blåsis, jobbat, ridit, planerat och genomfört en hattfest hos Lisa, Avslutade lovet med att hänga hos Jocke i sjulsmark med Jimmy och nora och sov där tills igår då. Har även haft Ture fre-sön vilket varit riktigt kul. 
 
Är glad faktiskt att jag inte bara legat och slöat hemma alla dagar utan faktiskt gjort något av lovet. För det var typ mina planer från början haha. Nu börjar iallafall april lida mot sitt slut och sen är det bara en månad tills alla roligheter drar igång! 
 
Ni får en instabild för jag orkar inte ladda över bilder till datorn.
Påsk
Hejsan! Måndag idag och har inlett mitt sista lov någonsin. Påsken har varit riktigt bra faktiskt även fast jag nu är sjuk. Har varit väldigt stressad på sistone då jag haft lite mycket så det gav lite bakslag. Som vanligt.
 
Min påsk har iallafall varit väldit mysig, skärtorsdag var jag på middag hos Jimmys mor, åt quesadillas för första gången och det var riktigt gott. Långfredag kom thilde hit! På kvällen hade vi grillsäsong och både Thilde, Wilma och Jimmy kom och åt med mig och min familj, så himla tacksam att jag fick en helkväll med mina 3 favoriter plus familj. Sen vart det sleepover och i lördags jobbade jag först några timmar sen for jag och Thilde och la familia till stugan för påskmiddag med farmor farfar och kusinerna. Efter det for jag och Thilde hem och slocknade tidigt till en film. Söndag åkte Thilde hem :( Men snart kommer hon tillbaka. Några timmar efter Thilde åkt kom Wilma hit så gjorde vi iordning oss och for sedan till Amanda för lite festligheter. Halv 3 var jag och Jimmy hemma hos han och sov där. Idag har jag mått skit dels då för att jag är sjuk och dels för för lite sömn. Tagit massa medicin nu så jag kan andas normalt ett tag iallafall. Blir en tidig kväll ikväll och imorgon väntas en födelsedagsbrunch för Lisa sen ska jag nog bara kurera mig. 
 
Och utöver allt detta har jag även haft stallet torsdag, fredag lördag och söndag, samt en morgonjour söndag så har haft fullt upp. Nu ska jag sätta igång lite serie sen sova! Vi hörs. 
 
Har tyvärr inga mer bilder än denna eftersom jag suger på att ta kort. 
Jag är tillbaka
Hejsan!! Im back från Wien och ungefär en halv vecka har gått. Måste få börja med att ursäkta mig lite, jag tog ju med både kameran och datorn men kameran fick ligga inlåst hela vistelsen och uppkopplingen var inget att skryta över. Inga bilder togs med kameran för att jag var alldeles för lat och ville hellre uppleva staden genom mina egna ögon om ni förstår. Lite bilder hann jag såklart knäppa men då med mobilen. 
 
Tanken var inte att detta skulle bli en shoppingresa men såklart vart det ju en hel del shopping ändå. Hade inte tänkt lägga ut vad det var jag köpte för innan jag ens hann tänka tanken hade mamma hunnit packa upp min väska och alla kläder ligger så blandat i mina lådor att jag inte orkar leta fram allt. Men det vart en del fina saker! Trodde faktiskt inte att shoppingen skulle vara så bra där men hittade ändå ganska många bra butiker. 
 
Förutom shopping har jag hängt i hängmatta i 20 graders värme och sol nere vid donaufloden, kollat in en mäktig kyrka på stephansplatz, besökt schönbrunn, kollat in spanska ridskolan och gått tills mina knän gav upp. Wien är en fin stad men ska jag vara helt ärlig så är den inte så jättespeciell, tyckte det var ganska likt stockholm, flera områden åtminstone. Men får man chansen ska man ju självklart besöka Wien! 
 
Nu är verkligheten åter ikapp och det känns lite som att skolan blir mindre och mindre stressfylld. Har några grejer kvar att lämna in innan jag är helt ikapp men det kommer. Nu ska jag iväg till stallet och ikväll hänger jag med Jimmy! Vi hörs. 
 
Spanska ridskolan, morgonträning. Detta är världens finaste ridhus. 
 
 Här chillade jag vid donaufloden. 
 
 Baksidan av hotellet och det vi såg från vårat rum. 
 
 Lite av shoppingen! Allt detta från BERSHKA.