Tova Öman

Veckan
Hej! Uppdateringen har legat nere lite i veckan, varför? inte vet jag haha. Kan inte påstå att jag varit jätteupptagen men en del grejer har jag hunnit med. 
 
I måndags var jag på möte och planerade höstens TG. En del nya grejer och vissa saker ska vi göra igen. Men det kommer bli en rolig höst iallafall! I tisdags red jag Chummi själv och allt funkade superbra. Han är riktigt rolig att rida faktiskt. Det kommer bli superbra detta tror jag!  
 
Onsdag var jag i stallet igen, fixade allt åt Chummi och kollade när Jessica hopptränade honom, efter det for jag hem ?? kommer inte ihåg vad mer jag gjorde. Torsdag var jag och promenerade med Chummi och sen hängde jag i stallet som vanligt. OCH i torsdags bokade jag och några andra tjejer STUDENTRESA (!) Man började bli lite stressad då halva skolan redan bokat typ. Det vart Kreta och ett hotell som heter Santa Marina Beach som ligger vid Chania kusten. Det ska bli så mysigt! 
 
 
I fredags var det skola i vanlig ordning och på kvällen for jag och några tjejer till Båten (BBB). En helt ok kväll men vet inte om det var värt 120kr plus resa till och hem ifrån Luleå haha. Kom hem vid 3 och somnade ganska direkt. Lördag for jag vid 11 till  PRK och kollade hopptävling samt fotade lite. Samma sak idag trots regn och dimma. Tyvärr vart de flesta bilder rätt gryniga då man inte riktigt har tid att fixa inställningarna ordentligt.
 
Nu ska jag lämna in en källkritikuppgift sen sova! Imorgon praktik och jag längtar lite smått. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress