Tova Öman

Ny vecka
Måndag igen och denna vecka har jag rätt mycket på schemat. Förvänta er inte någon bra uppdatering för jag kommer knappt vara hemma något haha. Förutom vanliga saker i veckan såsom stall, TG och skola så har vi handelsdag på onsdag, Torsdag skolfoto plus modevisning (!!) sen har jag styrelsemöte i Boden i helgen också. Plus ett förbannat NK prov på fredag som jag mer än gärna hade kunnat skippa...
 
Har bildbrist så vi kör en arkivbild. Hade gäärna befunnit mig i thailand just nu.
 
23/9
Jahapp nu vart det ett sånt där stort glep mellan inläggen igen. Hoppsan.
 
I Måndags var jag hemma sjuk från praktiken så det enda jag gjorde var att ligga och spela sims. Sims 2 till och med! Har lite datastrul så det enda min dator klarar av just nu är sims 2. Har ganska många sånna så helt tråkigt är det inte.  Sen vart jag bättre på tisdagen så jag for på praktiken och efter det for jag till stallet och red Chummi och det gick jättebra. Lite stark i höger men det släppte lite mot slutet. I onsdags for jag och Wilma till stallet och mockade på våran lunch då vi hade hål i två timmar. På kvällen for jag på TG som vanligt och vi var uppe vid TG stugan i skogen och körde engelska fängelset, riktigt kul. 
 
Igår for jag till stallet vid 5, fixade allt sen skrittjobbade jag Chummi och han var duktig, så skönt att han är så snäll och inte tjorvar på. Sen när jag var klar kom Wilma och då red jag också Ozzy. Han var jättefin. 
 
aaaah blir galen att jag blir så framålutad när jag rider han haha. halvtaskiga prints från film iallafall.
 
Det var den helgen
 
Helgen bara flög förbi alldeles för fort. Har inte hunnit vila upp mig utan haft fullt upp hela tiden. Idag for jag iallafall efter 10 timmars sömn till PRK igen. Har sån sjuk träningsvärk i benen från igår när jag fotade. Eftersom jag står nerböjt för att få bästa vinkeln så vart det mycket stå, böja sig ner osv. Så det vart som ett träningspass haha! Känns som att jag håller på att få lite feber igen men förhoppningsvis försvinner det efter lite sömn. 
 
Vid 2 idag for vi till farmor i Luleå och åt palt, ni förstår inte hur länge jag suktat efter hennes gudomliga palt. Åt alldeles för många eftersom jag fortfarande är proppmätt och det var 4 timmar sen vi åt. Kom hem för två timmar sen kanske och det enda jag hunnit göra är att duscha, inte snabb idag. 
 
Imorgon är det praktik som vanligt och förhoppningsvis är jag nog pigg för att gå dit. Vi hörs!