Tova Öman

Mycket att ta igen
Hej, nu var det längesen sist igen. Men har haft några hektiska veckor med mycket i skolan samt att jag jobbat och varit i stallet. Varit tvungen att bortprioritera bloggen lite. 
 
Har iallafall spenderat senaste veckan i stockholm med Thilde! Sjukt välbehövligt att få spendera lite kvalitetstid med bästis och även morbror. Vi bodde hos min morbror iallafall, i Duvbo. Hela resan har gått som smort, inga problem med flyg, betalningar, tåg, tunnelbana och så vidare. Har shoppat massor, ätit god mat, gått på Naturhistoriska riksmuseet (!! älskar det), gått på Bergianska trädgården, tipsar verkligen om att besöka det! Sen själva anledningen till att vi for var ju för att jag i våras överraskade Thilde med biljetter till Twenty One Pilots (ja dom har fler låtar än stressed out, ride och heathens ni borde lyssna). BÄSTA BÄSTA BÄSTA. Kollar videosarna från konserten om och om igen det var såå bra. Ryser av att tänka tillbaka på kvällen. Verkligen stora favoriterna <333 
 
Nåja nog om det. I veckan är det ju höstlov och det känns skönt att också kunna ta det lugnt hemma en vecka innan skolan börjar igen. Har varit sjuk till och från och alltid lite småförkyld hela hösten och är så less vill bara bli frisk :( Jullovet förra året hade jag riktiga problem då jag hade sånna sjuka sår i näsan att jag inte kunde andas alls igenom den och nu har det börjat komma tillbaka så måste verkligen få bort det innan det blir som i vintras. Kan ju inte hålla på att vara sjuk hela tiden...
 
I veckan har jag en del grejer som ska göras, ska ha en speciell kväll med TG, börja planera ett större fotojobb jag kommer att ha, ska fira halloween på lördag, göra bodyscrub och spraytan med mamma (om vi får någon bra tid), spendera en hel del tid i stallet och hinna vila också. Kanske man ska hinna umgås med kompisar också. 
 
Långt inlägg med mycket text, passar på att lägga upp lite bilder från stockholm när jag lika väl är igång (saknar det redan hade kunnat stanna hela lovet också...) Kommer tyvärr inte visa allt jag köpt för det är jag för lat för.