Tova Öman

fullt ös medvetslös
Söndag it is och denna helg har inte bjudit på en enda lugn stund. Har haft  så mycket att göra och just nu har jag precis städat klart rummet och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan bädda. Hade önskat en lugn och mysig första advent hemma men icket. Lite timmars sömn, sena nätter samt stress har det varit i helgen. Aja,, inte ska jag klaga, ibland kan det vara så. Nu väntar en lång vecka med praktik måndag och tisdag vilket innebär 8 timmars arbete sen har jag en massa bildbearbetning framför mig som måste bli klart i veckan. Och just det, imorgon kör vi andra cirkelträningen i stallet! Nu ska jag hoppa i duschen  sen ska jag skriva klart en inlämning som ska in ikväll. 
 
 
 
 
 
 
 
fredag
 
 
Hej hallå här sitter jag på lektionen och bloggar istället för att jobba, som det kan gå. Är mer död än levande idag, var på cirkelträning/tabata i stallet igår och idag är mina muskler halvt fungerande. Har inte kunnat träna på sååå länge men nu kanske jag kommer igång, men lär väl bli sjuk snart igen haha. Nåväl, fredag idag och jag har hand om Miramis i helgen samt en massa annat inplanerat på mitt schema. Det mesta jobb faktiskt. Och juste, som ni ser så har jaag nya bågar! Vart lite less mina gamla glasögon så nya passade bra.  
Wishlist
Eftersom jag tar studenten iår så blir mina julklappar till exempel min balklänning.  Meeeeen jag kunde inte undgå att sätta ihop önskelista iallafall. Vissa önskningar är sånna jag vet att jag inte skulle få men önska kan man ju alltid göra?