Tova Öman

HelgenVolleyboll bilderna är Agnes (agneslilly.blogg.se)

Helgen har varit riktigt bra. I fredags var jag med Sofie och vi gjorde inte så mycket, vart en hyffsat tidig kväll vilket var skönt. Igår (Lördag) var vi i stugan ett tag under dagen och firade farmor som fyllde år. På kvällen åkte jag till storstrand och spelade volleyboll med ett härligt gäng! Hann även med lite brännboll och sen for vi till Elin och hängde ett tag innan det var dags att bege sig hemåt. 

Idag har det varit otroligt varmt och soligt. Låg och solade ganska många timmar innan jag drog iväg och spela volleyboll igen. Sen har vi även hunnit äta morsdagsmiddag. Jag är inte redo för skola imorgon men aja. Det får funka! Nu ska jag börja lägga mig så vi hörs. 
Slutet och början
 collage från en av förra sommarens bästa kvällar.
 
Imorse när jag vaknade såg jag inte ett enda moln på himlen och fick genast motivation för dagen. De sista dagarna i Maj och början av Juni är på intågande vilket betyder att det snart är sommar. Helgen kommer lägligt även fast jag bara varit i skolan 2/5 dagar. Hoppas på massa sol och ännu mer bränna än det jag redan hunnit få.
 
Slutet av skolveckan
Slutet av våren
Början av helg
Och början av sommaren.
 
Trevlig helg på er!
25/5
 
För varje dag som går får jag mer och mer sommarkänslor. Nu är det inte länge kvar alltså!! Har varit hemma igår och idag för har känt mig hängig. Igår var jag dock på körteori och idag har jag körlektion. Har mycket i skolan nu som jag verkligen inte orkar, men tyvärr så måste det ju göras. Halvvägs till helg i alla fall idag så det får man väl trösta sig med.