Sena tankar

Har funderat en hel del på mitt bloggande under senaste tiden. När jag började blogga var jag typ 11?? 2009 var iallafall året mitt första inlägg publicerades på min gamla blogg. Jag la ut 3(?) inlägg i rad tror jag på några random mode saker jag hittade på internet, en bild på ett par jeans och andra bilder på skor. När jag tänker tillbaka på varför jag ens började blogga så tyckte jag det verkade kul, typ att ha någonting att göra när man satt på datorn. Jag bloggade om tankar, spel, filmer, böcker, mode etc. Åsiktsinlägg med mera. 

När jag läser igenom min egna blogg så har man mest skrivit under de senaste åren så är det just vardagsinlägg. Vad jag gör, vad jag gjort och vad jag ska göra. Nu har jag kommit till tanken, varför gör jag ens det?? Ofta känns det tvingande att behöva skriva vad man gjort och så vidare, medans enstaka gånger känns det faktiskt riktigt kul. 

Det finns flera tusentalsbloggar som endast bloggar om sin vardag, ja visst är de kul att se vad sina kompisar har för sig men om man tänker att det endast är typ ens kompisar som läser ens blogg kan man väl lika gärna prata med dom om vad som händer i ens liv. Så är det jag känner just nu om mig själv och min egen blogg. Visst ska ju en blogg handla en stor del om ens egen vardag om man inte har en annan speciell typ av blogg. Förstår ni vad jag menar? 

Jag önskar jag var snabbare och bättre på att formulera mina egna tankar i ord. Men de flyger runt så snabbt i mitt huvud och i nästa sekund kommer jag inte ihåg vad exakt jag tänkte eftersom något nytt poppar in i mitt huvud. Önskar jag hade en massa tankar att dela med mig av eller att jag på något sätt kunde formulera mig på ett annat vis för att göra min blogg bättre på något sätt. 

Jag vet inte hur det blir med bloggandet. Har alltid tyckt det varit så himla kul men just nu känns det bara som ett måste. Och så vill jag inte att det ska kännas. Jag säger inte att jag slutar, men jag vet inte hur bloggen kommer bli i framtiden. Time will tell. På återseende! Kom ihåg mig?
Tova Öman | 19 år | Piteå, Norrbotten