Tova Öman

buckethat
alla är från junkyard.
Något som jag förälskade mig i redan för många månader sedan är dessa "fiskehattar". Tycker om sånna riktigt mycket, hade någon liknande som den vita när jag var liten och den älskade jag. Här är 3 alternativ av dessa hattar som jag tycker är riktigt snygga. Favoriten är nog antingen den längst till vänster eller den vita i mitten.
 
Vad tycker ni om dessa hattar? och vilken är eran favorit?
Im alive
Alltså shit vad dåligt jag mådde Tisdagen. Aldrig mått så dåligt någonsin tror jag. Efter halva onsdagen började jag iallafall bli lite mer levande och mot kvällen hade jag endast feber och ont i halsen men mådde inte illa längre. Kunde äta för första gången onsdag också, dock bara lite soppa men bättre än ingenting. Igår mådde jag hyffsat men hade sjukt ont i halsen och hostar som ett freak. Idag har jag fortfarande ont i halsen och hostar men känner mig nästan feberfri. 

Nu vet ni att jag lever iallafall!


Saknar sommaren och längtar som en tok. 
Sjuk
Igårkväll började jag må lite illa, inte så jättemycket men ändå lite. Försökte somna från klockan 9 men lyckades somna vid 2. Lyckades skrapa ihop några få timmars sömn iallafall. Mått illa hela natten och har mest legat och skakat. Mår fortfarande lika dåligt och det har jag gjort nu över 12 timmar. Måttligt less, lämnat min säng endast 2 gånger och kan inte äta eller dricka för jag mår så illa men kan inte spy??? Har viktigt prov imorgon men kommer ej kunna fara till skolan om jag mår lika dåligt imorgon, kan inte plugga heller. Har knappt kunna kolla på TV eller telefonen heller, mår bara sämre då. 

Så om uppdateringen suger de närmsta dagarna så vet ni varför nu. Varför kan jag aldrig få vara frisk??