Tova Öman

Öppet blogginlägg
När jag för första gången mötte Emma, gjorde hon ett intryck på mig direkt. Hon var en livsglad, positiv och helt underbar människa på alla sätt och vis. Andra gången jag träffade Emma, var på hennes bröllop. Hon var så vacker och jag minns hur fin ceremonin var. Bilderna jag fotade den dagen på henne är bland dom bästa bilderna jag fotat. Jag fotade frivilligt den dagen och jag är glad att jag gjorde det. 
 
 
Tredje gången jag träffade Emma satt vi ganska länge och pratade lite allmänt om livet.Planer, drömmar och tankar. Hon var en fantastisk person på alla sätt och vis. 
 
Ibland har livet andra planer för en. Tyvärr slutade det alldeles för tidigt för Emma. 26 år är väl ingen ålder att somna in i? Det var en chock. En chock för oss alla. För vem hade förväntat sig något sånthär? Ett mardrömssamtal att få. Och jag kan inte ens tänka mig sorgen hennes familj och nära vänner känner, allra minst pontus som hon gifte sig med i somras och som är min ingifta fasters bror. Eftersom jag vet ju hur jag själv känner, dom måste ha det minst 10 gånger värre. 
 
 
Detta är en stor chock och en stor sorg för oss alla där Emma fanns i ens liv. Eftersom hon gjort så stort intryck är det svårt att hantera detta. Underbara Emma, ber för dig och alla som fanns i ditt liv, du var en underbar individ och förtjänade att leva ett fullt och lyckligt liv. Du är saknad. Vila i frid. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress