Tova Öman

långhelg
Idag började jag dagen med att åka en sväng till stallet och träna lite med chummi i ridhuset innan skolan. Han är däremot inte så piggp å morgonen, lite morgontrött ;) men han var jätteduktig ändå, det går bättre och bättre. Efter skolan for jag och fixade resten av stallet. Har även Ozzy några dagar när Wilma är i spanien. Finns en film på min facebook ska se om jag får upp den här också. 
 
 
ÄLSKAR att vara i stallet på morgonen, och hade verkligen tur att få ta del av det fina vädret också innan solen gått ner. Idag tog vi även långhelg, eftersom vi är lediga imorgon.
 
Även denna helg har jag mycket planerat, lite större grejer. Imorgon ska jag och Ella rida ut, sen ska vi luncha på max, sen ska jag tillbaka till stallet och fixa åt både Chummi och Ozzy och sedan ska jag även rida Chummi. När jag kommer hem måste jag göra klart hemstudierna till utbildningsträffen vi ska ha på lördag.Vet inte om jag nämnt att jag går en basutbildning för ledare. Vi går den i styrelsen i epona ryttarförening, och vi ska ha gjort en del av utbildningen hemma själva innan själva träffen som vi ska ha på lördag. Den utbildningen är kanske 6 timmar lång sen ska jag och fixa och rida Chummi innan vi får över pappas anställda för julmiddag med hans jobb. På söndag ska jag på medlemsmöte i Blåsmark för Epona Ryttarsällskap. 
 
Mycket som händer men det är väl bra, annars skulle väl vardagen vara ganska tråkig? 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress