Tova Öman

Jul
Hello, Inte bloggat på ett tag nu fast jag flera gånger tänkt att jag ska göra det. Har varit lite mycket nu innan jul. Speciellt när man inte riktigt varit helt 100 med. 
 
Igår var det julafton om ni nu missat det. Vi firade som vanligt hos farmor och farfar, fast iår hade även min morbror kommit hit från stockholm så det var kul! Satt uppe länge och spelade spel med familjen. Idag fick jag sova ut som det känns som att jag inte fått göra på flera månader haha. Skönt var det! 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske kollar in lite julrea på internet, spela sims hade jag och planerat. Imorgon kommer kusinerna och då ska vi fira jul med dom också. Sen blir det bara att ladda upp för jobb i veckan innan jag får fira nyår med min bästis. Kommer bli så bra om planerna går som tänkt! 
 
Hoppas ni alla har haft en bra helg vare sig ni firar jul eller inte.
 
 
 
Bjuder på några nytagna bilder på Olivia och Nico!
Öppet blogginlägg
När jag för första gången mötte Emma, gjorde hon ett intryck på mig direkt. Hon var en livsglad, positiv och helt underbar människa på alla sätt och vis. Andra gången jag träffade Emma, var på hennes bröllop. Hon var så vacker och jag minns hur fin ceremonin var. Bilderna jag fotade den dagen på henne är bland dom bästa bilderna jag fotat. Jag fotade frivilligt den dagen och jag är glad att jag gjorde det. 
 
 
Tredje gången jag träffade Emma satt vi ganska länge och pratade lite allmänt om livet.Planer, drömmar och tankar. Hon var en fantastisk person på alla sätt och vis. 
 
Ibland har livet andra planer för en. Tyvärr slutade det alldeles för tidigt för Emma. 26 år är väl ingen ålder att somna in i? Det var en chock. En chock för oss alla. För vem hade förväntat sig något sånthär? Ett mardrömssamtal att få. Och jag kan inte ens tänka mig sorgen hennes familj och nära vänner känner, allra minst pontus som hon gifte sig med i somras och som är min ingifta fasters bror. Eftersom jag vet ju hur jag själv känner, dom måste ha det minst 10 gånger värre. 
 
 
Detta är en stor chock och en stor sorg för oss alla där Emma fanns i ens liv. Eftersom hon gjort så stort intryck är det svårt att hantera detta. Underbara Emma, ber för dig och alla som fanns i ditt liv, du var en underbar individ och förtjänade att leva ett fullt och lyckligt liv. Du är saknad. Vila i frid. 
 
långhelg
Idag började jag dagen med att åka en sväng till stallet och träna lite med chummi i ridhuset innan skolan. Han är däremot inte så piggp å morgonen, lite morgontrött ;) men han var jätteduktig ändå, det går bättre och bättre. Efter skolan for jag och fixade resten av stallet. Har även Ozzy några dagar när Wilma är i spanien. Finns en film på min facebook ska se om jag får upp den här också. 
 
 
ÄLSKAR att vara i stallet på morgonen, och hade verkligen tur att få ta del av det fina vädret också innan solen gått ner. Idag tog vi även långhelg, eftersom vi är lediga imorgon.
 
Även denna helg har jag mycket planerat, lite större grejer. Imorgon ska jag och Ella rida ut, sen ska vi luncha på max, sen ska jag tillbaka till stallet och fixa åt både Chummi och Ozzy och sedan ska jag även rida Chummi. När jag kommer hem måste jag göra klart hemstudierna till utbildningsträffen vi ska ha på lördag.Vet inte om jag nämnt att jag går en basutbildning för ledare. Vi går den i styrelsen i epona ryttarförening, och vi ska ha gjort en del av utbildningen hemma själva innan själva träffen som vi ska ha på lördag. Den utbildningen är kanske 6 timmar lång sen ska jag och fixa och rida Chummi innan vi får över pappas anställda för julmiddag med hans jobb. På söndag ska jag på medlemsmöte i Blåsmark för Epona Ryttarsällskap. 
 
Mycket som händer men det är väl bra, annars skulle väl vardagen vara ganska tråkig?