Tova Öman

FILA Fall/winter //JUNKYARD
 
I lördags beställde jag ett mjukisset från FILA på junkyard. Anledningen till det är för att jag inte har ett enda par mjukisbyxor jag kan ha ordentligt. Har mina Adidas (som också 99% av alla Piteås invånare har typ) men dom har ett par år på nacken och är rätt slitna (och jag är rätt less på dom). Och kunde inte undgå att beställa matchande hoodie och tshirt heller. Så nu är jag kittad. Dessutom har DIVA i  stan börjat sälja FILA vilket ledde till att jag köpte de matchade tightsen i samma kollektion... sammanlagt gick allt detta på 2000kr. Ja, kanske lite dyrt men har fallit pladask för detta märke så var tvungen.
Jag ft. Bröllopsklänningar
Hello! Ny vecka och har även gjort bort mina två första APL dagar. Vi kommer att ha APL (praktik) varje Mån-tis hela året vilket jag ser framemot. När jag valde praktikplats tog jag faktiskt ett steg utanför min Comfort zone och Scorett vart valet! Är sjukt glad att jag hamnade där, trivs som fisken i vattnet. Det går otroligt bra, jag lär mig fort och har redan sålt några skor helt själv, dvs hjälpt kunden från början tills betalat. Men har ju ändå mycket erfarenhet av att jobba i butik med tanke på att jag jobbat mycket på Happy Homes. Så det känns verkligen toppen! Måste bara lära mig mer om skovård och olika materialtyper innan det kommer gå som smort.
 
Skola idag var jag inte så taggad på men det funkade. Hängt i stallet i vanlig ordning men har även varit och testat bröllopsklänning! Anledningen till det är för att jag ska gå modevisning för Cinderella som är en butik som säljer brudklänningar. Jag har faktiskt gått för dom tidigare, men då var jag typ 6 år och hade brudnäbbsklänning. Så det ser jag faktiskt framemot ganska mycket. Nu ligger jag och har duschat för ett tag sedan och nu ska jag gå och torka håret innan jag ska lägga mig. Vi hörs!
 
 
HÖÖKS och XXL

Idag söndag för jag och min familj en sväng till Storheden i Luleå för att kolla i lite butiker och så. Passade på att införskaffa mig nya ridstövlar från HÖÖKS! Dessutom har de just nu 15% på alla ridskor och ridstövlar vilket gjorde att de kostade cirka 1600 istället för ordinariepris. Behövt nya ridstövlar länge då mina är alldeles för korta. Ska inom en framtid även införskaffa ny väst och hjälm men hjälmen kostar dubbelt så mycket som ridstövlarna så kan inte köpa allt på en gång. Sen var vi även inne på XXL och där hittade jag en vinterjacka till stallet. Har inte någon bra egentligen, bara min reflexjacka och sen har jag bara använt fleece och en dunväst så denna var välbehövlig. Den också på rea!
 
Fyndade även några icke hästrelaterade klädesplagg men det får ni kanske se i något annat inlägg.