Tova Öman

Nyårsafton och fransar

Jag vet att jag har långa fransar redan. Men jag ville ändå göra en fransförlängning för att slippa sminka mig med mascara. Som det ser ut nu är som när jag har smink och jag blev jättenöjd! 

Idag är det nyårsafton. Och jag ber alla att hålla alla smällningar av raketer och så till runt 12 slaget. Man behöver inte skrämma djur i onödan. Jag ska iallafall till några och äta middag sen ska jag på festligheter med mina vänner. Är redo att lämna detta året bakom mig. 

ResterandeFick mina två andra paket idag. Riktigt nöjd, det var gerard cosmetics liquid lipstick i färgen invasion och en calvin klein tröja, som är mycket snyggare på än när den bara hänger där. Nu ligger jag och kollar youtube och ska strax öppna en b&j glass och sen duscha. Får se om jag är med några kompisar ikväll.
junkyard

Fick hem mitt junkyard paket idag, är så så så nöjd. ÄLSKAR junkyard, deras sortiment, snabba leverans och så vidare. Feel free to sponsra mig junkyard (!!) Kommer leva mitt liv i hoodien och kepsen. Nu inväntar jag två paket från två andra sidor bara också, det var allt, signar ut nu