Tova Öman

mobilinlägg
Hallå! 

Igår var jag på stan med mi familia en stund sen stötte jag på Elin och Agnes så var med dom istället. Fick bara med en tröja på rea hem. 

Igårkväll vid 8 for jag och några vänner till hamnviken och skulle bada men var så kallt i luften så badade inte hehe... Sen for vi till Oscar och var där och spelade kort o så. Idag får vi se vad som händer. 


Grattis Simon 16 bast
Måndag
Hej! Idag så har jag varit på stan med Elsa, fick med mig ganska så mycket nytt hem, men har man fått lön så;) Fick med mig bland annat två par jeans, nya converse då mina är helt sönder, en klänning, ett bra torrschampoo sminkborstar plus en mascara, underkläder, nå tröjor, en kjol och en klänning. Har mycket nytt i höstgarderoben nu! Saknas bara en kofta från bikbok som tyvärr inte fanns idag. Kom hem vid 5, duschade. åt och sen moppade jag iväg till Agnes och var där med henne, Elin, Simon, Ante och Oscar. Nu ska jag snart sova och imorgon ska jag nog hitta på något med mina vänner!Måste bara få lägg ut också, var en fruktansvärd åska här i lilla Piteå igår OCH idag. Men igår kändes det som jordens undergång typ och idag var det lite mildare. Har nyss blixtrat oc mullrat lite men de verkar ha farit förbi. Efter onsdag ska det tydligen vända och bli varmt och soligt igen, men jag måste säga att det har varit skönt att slippa solen ett tag...Pdol + stallet
Halloj!
 
Haft en grym helg, verkligen. ridit, varit på festival och umgåtts med mina fina vänner! I fredags så for jag och gjorde bort stallet mitt på dagen, red barbacka i alla gångarter inomhus eftersom värmen ute var olidlig. Red lite lugnt i alla gångarter och Qubie var såå fin. Igår hade jag också Qubie och gjorde samma som i fredags, red barbacka inne. Han var lite piggare igår, red inte lika länge dock eftersom att vi skulle på en bröllopsfest.
 
Sen så var jag på PDOL (piteå dansar och ler) i fredags med mina vänner. Vi hade riktigt kul och var ute till efter 1 nångång. Igår for bara jag och Elin in vid 10 och det var hur kul som helst. Träffat en massa nya människor och även en massa andra vänner. Tackar alla inblandade för en riktigt grym helg! Nu ska jag ta de lugnt och se om det börjar åska eller inte, är ganska skönt att slippa solen ett tag.
 
Bjuder på ett collage med bilder ifrån helgen