Tova Öman

2014 börjar lida mot sitt slut
Detta år har varit händelserikt minst sagt, och tiden har gått så otroligt fort. Detta året inleddes med fina vänner samt en tur till Umeå för att hälsa på hos saknade Jenny, var väl inte så mycket som hände där i början av året, tränade väldigt mycket och hade mål som jag ville nå. Flyttade gjorde vi i februari, det var en händelse det. Sen bytte även Qubie stall där nån gång också. Var i Kåbdalis med trevligt sällskap, hade en underbar friluftsdag med skolan och så vidare o vidare. Nationella proven i skolan satte igång också där på vårkanten och bokade även in resan till Thailand som det nu är mindre än 100 dagar kvar till. Under vårkanten hade vi även en händelserik utbytesresa till Spanien. Saknar det trots att jag mådde skit där och fick fara till sjukhuset och ja. Men det var helt klart en av höjdpunkterna på året ändå!! Gick osminkad mesta av delen under våren också. Gick 2 modevisningar och hängde mycket på bastuflotten med mina vänner. Sommaren kom fort och den var riktigt härlig. Fick nya vänner och umgicks även med gamla vänner. Vädret var ju inget att klaga på direkt, möjligtvis att det var för varmt ibland. Solade och badade, varierade mellan att sova på stugan och att sova på Klubben. Sommarjobbade på kyrkan och det var jättekul faktiskt, hade kunnat ha samma jobb i sommar. Shoppade upp min lön nästan lika fort jag fick den, solade och badade ännu mer, sen började jag gymnasiet. Kan inte fatta att jag redan gått en termin. Varit på några fester och hängt på max lite mer än vad jag gjort tidigare. Lärt känna ännu mer nya samt tappat gamla. Det jag mest är nöjd med under hösten är nog att jag hoppade 120, vilket jag inte trodde jag skulle göra förut samt fått mitt första A.
 
Det är såklart mer saker än det nämnda som har hänt men mer orkar jag inte ta upp. Inte bara saker jag gjort och genomfört som har hänt, har även förändrats som person väldigt mycket. Är inte samma person som jag var i våras som jag är nu, åtminstone inte i utseendet eller stilen. Känslor har kommit och gått under året och det har varit en känslobana som gått upp och ner. Men om jag drar en snabb slutsats så har detta år varit ett av de bästa åren någonsin. Har heller inga löften eller mål för nästa år, för seriöst, kan aldrig hålla sånna saker speciellt bra. Men jag kommer fortsätta vara samma människa och fortsätta jobba på för det jag vill. Ser framemot mycket, Thailandsresan, sommarlovet, mer jobb = en inkomst, starta UF företag och kanske någon mindre resa osv. Har även saker jag inte ser framemot så mycket och som kommer bli jobbiga, men det tar jag som det kommer.
 
Tack alla som har varit inblandade i mitt liv detta året, det har varit bäst.
 
kunde tyvärr inte ta med alla bilder, men här är några.
 
 
Dag 3
Idag är tredje dagen jag är sjuk, fast känner mig mycket mycket piggare. Så idag blir som en vilodag för att bli helt frisk. 

Kan inte riktigt fatta att imorgon är det nyårsafton, att det redan har gått ännu ett år utan att man riktigt tänkt på hur snabbt tiden går. Tänkte dra ihop ett inlägg senare om året och tankar och så vidare. Nu ska jag borsta både håret och tänderna så vi hörs! ...
Dag 2 ligger jag sjuk. Inte kul. Idag har jag bara ont i halsen och förhoppningsvis är de nästan borta imorgon.