Öppet hus är över

Ojoj har inte haft tid att blogga de senaste dagarna men nu har jag lite tid över! 

I fredags efter skolan for jag och några tjejer från klassen och käkade på max sen var vi hos Sofie ett tag åså. På kvällen var vi samma gäng och vi gick runt i stan och träffade en massa människor och såå. Hade riktigt kul, synd att jag var tvungen att fara tidigt eftersom jag skulle upp 6.30 dagen därpå. 

Igår då så steg jag upp 6.30 och vid 7 for jag till blåsmark och hade genrep till öppet hus samt städade och gjorde iordning. På kvällen var jag med Sofie i stan och umgicks. Idag var öppet hus och det vart riktigt lyckat!! Allt satt och dagen rullade på. Vid 2 när allt var klart åså så for jag till ett annat stall, där Hanni står och då red jag ut med Ida och Maja. Mysig ritt var det! Sen for jag vidare och fixade Qubie. Så vart mycket stall i dag och är helt slut nu. Både i hjärnan och kroppen. Ska snart sova. Har som tur är lite sovmorgon imorgon! 
Torsdag

Tjotjo

Idag var en ganska kul dag, skolan var lite seg men de gick. Efter skolan for jag och Maja till hennes ponny Hanni som jag ska börja rida på onsdagar. Så jag fick rida henne och veta en massa saker idag! Gick riktigt bra, ser framemot att börja rida henne 1 dag i veckan. Har tyvärr ingen bild på henne för den enda jag tog idag råkade jag radera, sämst.
haha

Såg nu att det blivit en del stavfel och så i föregående inlägg. Ursäktar för det! Men bloggar man från telefonen och har lite bråttom när man skriver och ej kollar igenom efteråt, så kan det bli så.
 
Idag hade vi projektdag men eftersom det var första projektdagen så gjorde vi knappt något. På förmiddagen så hade vi lära känna lekar, lite skönt tycker jag för nu vågar man prata lite mer med alla. Sen åt vi lunch och efter det fick vi veta vad för projekt som ingår i kurserna. Sen slutade vi! Slutar egentligen om 40 minuter meeen fick sluta vid 12. Inte klagar man! Ikväll ska jag ta det lugnt och sova tidigt. Måste vila lite för kommer ha 5 lite hektiska dagar nu framöver. Imorgon har vi genomgång av öppet hus på kvällen, på torsdag ska jag och rida Hanni för första gången, fredag har jag också stallet, fixa och rida Qubie, sen på lördag kl 8.00 på morgonen börjar genrepet på Birca inför öppet hus. Sen efter det ska vi städa och göra ordning för söndag. Sen på söndag måste jag vara på birca vid 8.00 igen. Tar dessutom 45-50min för mig att köra dit så ja... weeey. Hoppas öppet hus blir lyckat!!
 
 
måste bara dela denna roliga video alltså! älskar den haha!
 
 
 
 
Tova Öman | 19 år | Piteå, Norrbotten